Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice sc rebnik total grup srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre. Gsmcomert.ro nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul gsmcomert.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica gsmcomert.ro de confidentialitate. Faptul ca site-ul gsmcomert.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca gsmcomert.ro sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la gsmcomert.ro numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. Gsmcomert.ro isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de gsmcomert.ro. gsmcomert.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

Gsmcomert.ro colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens.

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea Gsmcomert.ro (in functie de preferintele setate de utilizator) . – Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre Gsmcomert.ro.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul gsmcomert.ro. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Gsmcomert.ro Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul gsmcomert.ro Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul gsmcomert.ro in urmatoarele scopuri: – facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra; – livrarii acestora; – efectuarii platii online; – asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate. Prin continuarea tranzactiei eCommerce prin intermediul Site-ului gsmcomert.ro va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre sc trigator srl, in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul…….

SC Rebnik Total Grup srl nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la contact (at) gsmcomert.ro.

Sc rebnik total grup srl isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. gsmcomert.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.